Forside Om os Program Teknik Lyd


Her kan du høre direkte radio fra sendesamvirket Vendsyssel FM hvori Frederikshavn Lokalradio indgår:
(160 kbps stereo)

Hvis der ikke er nogen lyd kan du prøve de alternative afspillere.

Frederikshavn Lokalradio sætter en ære i at spille musik, som de landsdækkende radioer ikke ønsker at spille. Lyt med hver eftermiddag i "Musikmaskinen" der holder den lokale fane højt samtidig med at vi spiller både hits og sjældne musikalske perler for et voksent publikum.

Programrækken Dialog er vores taleradio, som har nye indslag hver onsdag aften. Dialog har været en del af vores sendeflade siden radioens start 2. februar 2001, og der bringes indslag om emner af både lokal, regional, national og international karakter. Mindst én time ugentligt sender vi nyproduceret taleradio om lokale emner som vi også giver smagsprøver på i vores musikflade. Vi genudsender desuden hver uge en lang række af de tidligere indslag i de timer, som ikke udnyttes af andre radioer. Derfor kan du høre spændende aften- og nattetaleradio mandag fra kl. 22, tirsdag fra kl. 18, onsdag fra kl. 18 og torsdag fra kl. 22.

Frederikshavn Byråds møder sendes direkte i radioen ca. hver fjerde onsdag og optagelserne lægges efterfølgende på Frederikshavn Kommunes hjemmeside.


Lige nu sender Vendsyssel FM: